Kamyk 91 1C

Kontakt z klasą poza szkołą

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2007-09-01 19:26:49

tomaszee

Nowy użytkownik

Punktów :   

Coś o sobie!

jak w temacie, napiszcie coś o sobie! Czym się zajmujecie, co lubicie, czego nie, co warto o Was wiedzieć itd. Żeby dać dobry przykład zacznę od siebie
Nazywam się Tomek, mieszkam na Mokotowie, chodziłem do gim. 11 (zdaje się, że mam w klasie dwie osoby ze starej klasy:>). Moim głównym zainteresowaniem jest muzyka, więc BARDZO często mam słuchawki na uszach, co strasznie irytuje moją rodzinę słucham wszystkiego co uznam za wartościowe, moją ukochaną kapelą jest Tool, poza tym uwielbiam Rage Against the Machine, A Perfect Circle, System of a down, Metallickę, Pata Metheny, Pink Floyd, The Doors, Led Zeppelin, Modest Mouse, The White Stripes, Beastie Boys, Bauhaus, Coldplay, Sex Pistols, Sonic Youth, The Clash i wiele wiele wiele wiele wiele innych;) Poza tym gram na gitarze od jakichś 4 lat, z czego od dwóch na elektrycznej, ze swoim ostatnim zespołem pożegnałem się pół roku temu:) Uwielbiam pochłaniać ciekawe książki, jestem wielkim fanem Wiedźmińskiej Sagi, uwielbiam książki Pratchetta ze Świata Dysku, poza tym szczycę się tym, że przeczytałem po angielsku 7mego Harryego Pottera:P Gram trochę w Warhammera Fantasy RPG, choć ostatnio coraz mniej. Lubię dobre filmy, przy których trzeba myśleć, choć tanią rozrywką też nie gardzę (z kumplem uwielbiamy tanie horrory w stylu serii "Piątek 13tego" i kretyńskie mordobicia z Jean-Claudem Van Damme i Stevenem Segalem przy których można się srogo pośmiać). No i, nie oszukujmy się, uwielbiam komputery;) Grać, siedzieć w internecie, szperać przy nim (ale w tym ostatnim to jestem raczej laikiem;P).
Nie wiem co jeszcze mogę o sobie napisać, może ktoś inny? :>

#2 2007-09-01 19:45:10

macias

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Coś o sobie!

O widze ,że słuchamy tego samego czyli od metalu po punk przez rock

#3 2007-09-01 19:46:07

heban

Administrator

Punktów :   

ok to teraz ja

więc zaczne od muzyki, bo jest nie odłączną częścią mojego życia, a dzień bez ulubionych kawałków to dzień stracony. nie gram na żednym instrumęcie w przeciwieństwie do tomasza. Moje ulubione zespoły to: Disturbed, Godsmack, Areosmith, hunter, Iron Maiden, Korn, Limp Bizkid, Linkin Park, Metallica, Nightwish, The offspring, Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers i System of a Down.
Mieszkam w okolicach Konstancina, a więc do szkoły mam dośś daleko. W klasie nie mam nikogo znajomego, ale w pozostałych klasach pierwszych jest paru kolegów. Lubie kuchnie włoską w szczegulności lassagne i pizze. Uwielbiam też kebab. Jeśli chodzi o fast food-y staram się nie jadać w MCdonaldzie choć jeśli moi znajomi tam idą to daje się namówić. Nie pale! Z piciem sytuacja jest odwrotna:D. Lubie zwierzęta w szczegulności psy!
Jeśli chodzi o sport to w niczym nie jestem wybityn, ale lubie gałe i ręczną jednak najczęściej jeżdze na rowerku.
Kąpa używam często lubie graci i skakać po necie. Kiedyś grałem w lotra i warhammer-a.
cóż to tyle no może poza tym że się nie przedstawiłem.
Mam naimie Filip Owczarek.

#4 2007-09-01 19:56:18

tomaszee

Nowy użytkownik

Punktów :   

macias napisał:

O widze ,że słuchamy tego samego czyli od metalu po punk przez rock

ciesz się póki możesz, bo podejrzewam że jesteśmy w mniejszości, Ty, ja i Heban:P

#5 2007-09-01 20:14:33

macias

Nowy użytkownik

Punktów :   

Zapewne tak jest.W warhammera to i ja gram.

#6 2007-09-01 20:20:05

tomaszee

Nowy użytkownik

Punktów :   

w rpg'a czy w battle? btw. na gronie klasy B z naszego rocznika wywiązała się zabawna dyskusja, nie wiem czy widzieliście;) Ach, wracając do tematu, zapomniałem napisać, że jestem ateistą i uwielbiam wdawać się w długie dyskusje na temat religii, moralności itp spraw, po których zwykle rozmówca przestaje mnie lubić Poza tym jestem strasznie cyniczny, więc jeśli nie masz dystansu do siebie to możesz czasem poczuć chęć uderzenia mnie w twarz:P

#7 2007-09-01 20:33:56

macias

Nowy użytkownik

Punktów :   

A tu cię zadziwie w WH40k

#8 2007-09-01 20:47:02

tomaszee

Nowy użytkownik

Punktów :   

heh, okej;) ale może napiszesz o sobie coś więcej, tak jak ja i heban:>
btw. Heban, normalnie mówią do Ciebie Heban czy Filip?

#9 2007-09-01 20:49:19

heban

Administrator

Punktów :   

ateista w swojej poprzedniej klasie miałem 2
ja osbiście wierze w boga, nie chodze do kościoła ale się modle, a to czy ktoś inny wierzy czy nie to za przeproszeniem mi zwisa

normalnie nie mam przezwiska i nie miałem no może poza jedną koleżanką która nadała mi "prywatne przezwisko" używała go tylko ona
mówią więc do mnie wszyscy po imieniu ale jeśli wolicie to heban też może być

#10 2007-09-01 22:52:05

Karpiu

Nowy użytkownik

Punktów :   

Jako iż ma wena twórcza powróciła z dalekiej podróży mogę w końcu coś inteligentnego napisać... Na imię mam Krzysiek, ukończyłem gim nr 5 na Mokotowie.. Interesuję się muzyką (cóż za odmienność) w szczególności rapem... artystów nie będę wymieniał bo nie ma to żadnego sensu... następnie od jakiegoś roku grafiką komputerową Nawet dobrze mi idzie (chwalipięta) Na końcu dodam parę rzeczy o których zapomniałem wspomnieć wcześniej... Od 8 lat nazywają mnie Karpiu , nienawidzę biegać... szczególnie na wf-ie bezsensowne bieganie w kółko mające na celu niby rozgrzewkę... oczywiście mogę biegać ale musi mieć to jakiś cel... Na forach mam ksywę .mkv no i tyle... Mam nadzieję, że klasa będzie spoko

Stopka forum

RSS